Ray-ban Solbriller

Ray-ban Solbriller

Sammenlign priser og læs anmeldelser af Ray-ban Solbriller. Klik her og find den bedste pris nu!

Er der et sted, hvor etikette fortsat har enorm betydning, er det i de royale kredse, Derfor fik de fleste også et chok af de større, da kronprins Frederik og kronprinsesse Mary til gårsdagens nytårstaffel stik imod al etikette ankom senere end aftenens værtspar, dronning Margrethe og prins Henrik, Både blandt de tv-værter, der kommenterede begivenheden på skærmen og rundt om i mange danskeres hjem florerede rygter og diverse fantasifulde bud på, hvad der kunne ligge til grund for den royale brøler, Læs også: Mary: Julehyggede med kendis-kriminel Nu kan seoghør.dk så løfte sløret, Forklaringen kan kun fortolkes således: 'Shit happens', - Jamen forklaringen er, at det kan ske selv i de bedste familier, at man bliver ray-ban solbriller forsinket, fortæller kongehusets kommunikationschef Lene Balleby til seoghør.dk, Læs også: Frederik og Mary: På toiletbesøg Til det traditionsrige nytårstaffel på Amalienborg deltog også prins Joachim, som modsat brormand godt kunne komme til tiden, men heller ikke havde kvindeligt følge, da højgravide prinsesse Marie havde droppet festlighederne, Goood tid.., Frederik og Mary ankom en del senere end dronning Margrethe og prins Henrik til nytårstaflet i går aftes - stik imod al etikette (Foto: All Over).

I slutningen af august tog Danmarks nye ældreminister, Thyra Frank, en stor beslutning: Hun ville tabe sig, for vægten viste for meget, Alt for meget, Helt præcist vejede Thyra Frank 137 kilo, da hun 22, august besluttede sig for at lægge sin livsstil om, Den usunde kost blev erstattet af kylling og frisk ray-ban solbriller frugt, og der blev skruet op for gåture, Og resultatet er ikke til at tage fejl af, afslører Thyra Frank i et stort interview med Fyens Stiftstidende, Hun har nemlig allerede tabt sig 18,5 kilo..

- Hver morgen, siger jeg: Så har vi endnu en dag, Thyra, Du klarede den fint i ray-ban solbriller går, så nu klarer du det også i dag, Husk, at du har en aftale med dig selv, På den måde kommer det ikke bag på mig, så det bliver: "Hov, der kom jeg lige til at spise den Peter Beier chokolade, der stod foran mig”, siger Thyra Frank i interviewet med Fyens Stiftstidende og tilføjer, at hun undervejs sætter sig nogle delmål, - Og nu har jeg klaret at komme under 120, siger hun, Læs også Thyra Frank: For tyk til "Vild med dans".

Det er ikke første gang, at Thyra Frank forsøger at tabe sig, men det er første gang, at hun har tabt sig så meget. Men selv om vægttabet er stort, er Thyra Frank lagt fra i mål. - Det næste store mål, det er at komme under 100 kilo. Når det sker, vil jeg løbe begejstret rundt, siger Thyra Frank og tilføjer: - Da Peter giftede sig med mig, vejede jeg 50 kilo. Det er jo ikke sådan, at jeg skal ned og veje 50 kilo, men hvis jeg skal have det rigtig godt og også tænke på min BMI, så skal jeg ned på 70 eller derunder. Men denne gang er jeg mere afklaret med, at ting tager tid. Kan jeg tabe et kilo om ugen, så er jeg ualmindeligt glad. Det har jo også taget lang tid at tage kiloene på, siger hun i interviewet med Fyens Stiftstidende.

Se billeder af Thyra Frank i galleriet herunder: Thyra Frank - billeder af hende (Foto: Krestine Havemann) 1 / 33 (Foto: Krestine Havemann) 2 / 33 (Foto: Krestine Havemann) 3 / 33 4 / 33 (Foto: Krestine Havemann) 5 / 33 (Foto: Krestine Havemann) 6 / 33 ray-ban solbriller (Foto: Krestine Havemann) 7 / 33 8 / 33 (Foto: Krestine Havemann) 9 / 33 (Foto: Krestine Havemann) 10 / 33 (Foto: Krestine Havemann) 11 / 33 12 / 33 (Foto: Krestine Havemann) 13 / 33 (Foto: Krestine Havemann) 14 / 33 (Foto: Krestine Havemann) 15 / 33 16 / 33 (Foto: Krestine Havemann) 17 / 33 (Foto: Krestine Havemann) 18 / 33 (Foto: Krestine Havemann) 19 / 33 20 / 33 (Foto: Krestine Havemann) 21 / 33 (Foto: Krestine Havemann) 22 / 33 (Foto: Krestine Havemann) 23 / 33 24 / 33 (Foto: Krestine Havemann) 25 / 33 (Foto: Krestine Havemann) 26 / 33 (Foto: Krestine Havemann) 27 / 33 28 / 33 (Foto: Krestine Havemann) 29 / 33 (Foto: Krestine Havemann) 30 / 33 (Foto: All Over) 31 / 33 32 / 33 (Foto: All Over) 33 / 33 Thyra Frank - billeder af hende.

Boligkrisen har ramt den tidligere generaldirektør i DR, Kenneth Plummer. I februar sidste år satte han sin luksusvilla til salg, men nu har Plummer valgt at sætte hussalget i bero i en periode, skriver Bolig.dk. Kenneth Plummer havde ellers sænket prisen på den mondæne bolig med 775.000 kroner, så huset kunne købes for 9,975 millioner kroner. Men det satte tilsyneladende ikke gang i interesssen for "Højsdal", som den dyre kasse hedder. Læs også: Dennis Knudsen: Se hans usælgelige million-villa Sammen med sin daværende kone Hanne, købte Plummer huset i 2002 for 5,7 millioner kroner. Huset har tidligere været til salg i 2008, hvor det stod til 12,5 millioner. Læs også: Mikkel Beha: Usælgelig lejlighed Kenneth Plummer er især kendt som tidligere generaldirektør for DR. I 2010 fratrådte han i kølvandet på den ballade, der opstod, da det kom frem, at han havde givet fortrolige detaljer om resten af kandidaterne til posten som generaldirektør til en journalist, der var ved at skrive en bog om ham. Han er netop blevet administrerende direktør for Danmarks største reklamefilmproducent M2. Se mere om Kenneth Plummers villa her

Drengene er ude på lir i aftenens Paradise Hotel - også i aften, De fem gutter holder hemmeligt møde ray-ban solbriller på værelset, Og selvfølgelig taler de om pigerne - og om at score de smukke sild, - Score er både at have sex og at kysse, forklarer Anders V, Sørensen med et grin, Læs også Paradise-Tanja og Anders: Derfor sagde vi ja til ægteskab Den nygifte paradiso er fuldstændig med på ideen om et fælles sex-brøl, hver gang det lykkes en af de fem drenge at komme i nærkontakt med en pige..

Jeg lever egentlig ray-ban solbriller et ganske normalt liv med min kone og søn, Lige nu sidder jeg for eksempel i mit hjem i Georgia og venter på, at min søn vågner, så vi alle tre kan hygge os med morgenmaden og høre fuglene synge, siger Brian Littrell, da SE og HØR fanger ham på telefonen.Den 31-årige Backstreet Boy har gennem mange år været en del af en af verdens mest succesrige grupper, men nu er han også gået solo og har udgivet albummet "Welcome Home", der bunder i Littrells tro, Det er nemlig et kristent album.- Det er noget, jeg altid gerne har villet gøre, Jeg har heller aldrig lagt skjul på min tro, og hvis Tom Cruise hele tiden kan plapre op om scientology, så kan jeg vel også snakke lidt om kristendom, siger Brian Littrell og begynder at grine..Læs hele det spændende interview med popstjernen i SE og HØR.Seneste