Nike Sportswear M2k Tekno

Nike Sportswear M2k Tekno

Sammenlign priser og læs anmeldelser af Nike Sportswear M2k Tekno. Klik her og find den bedste pris nu!

I denne artikelserie møder vi en række danskere, der på hver sin måde har forsøgt at bidrage til en mere bæredygtig hverdag ved at ændre deres transportvaner, De giver gode råd og inspirerer til, hvordan man skaber en grønnere hverdag, Svanholm Gods ligger midt i den sjællandske natur i Hornsherred og var et af de første grønne bofællesskaber, da det blev stiftet i 1978, I dag bor der 80 voksne og 50 børn, Godset råder over 400 hektar nike sportswear m2k tekno land og er selvforsynende på kød, grøntsager, æg og mælk, De har også egne vindmøller, solcelleanlæg og en generel mission om at være så bæredygtige og selvforsynende som muligt..

Toke Baillie arbejder til dagligt i Bygningsgruppen på Svanholm, som står for at vedligeholde de mange bygninger, Derudover er han ansvarlig for bofællesskabets delebilordning med 22 biler og 14 el-cykler, – Deleordningen sparer en masse nike sportswear m2k tekno penge og besvær, da brugerne ikke selv behøver at investere i en bil, betale forsikring, skifte vinterdæk eller tage sig af reparationer, forklarer Toke Baillie, der også selv snupper en af bilerne, når han skal noget uden for Svanholm, Det er nemt for beboerne at booke en bil eller cykel, når de har brug for det, og de betaler kun for de kilometer, de kører..

Lige nu er prisen 2,20 kroner per kilometer, men Toke Baillie er ved at undersøge, om der er en smartere måde at gøre det på for at få prisen på en delebil så langt ned som muligt, – Vi er i gang med et pilotprojekt, hvor det i stedet koster 100 kroner i abonnement om måneden, 4-5 kroner i timen at låne bilen og 1 krone per kilometer, og det kan virkelig konkurrere på prisen, mener Toke Baillie, Udover bilerne nike sportswear m2k tekno har Svanholm også et helt rum fyldt med tilbehør, Her er tagbokse, autostole, cykelanhængere, støvsugere og alt, hvad du ellers kan få brug for til en bil..

– Vi behøver ikke at have en af hver af de ting, som andre ellers skal ud og købe til hver eneste bil, der holder på villavejene. Vi har for eksempel kun fem tagbokse, da det ikke er noget, folk bruger så tit, forklarer Toke Baillie. Svanholm har et mål om at blive 100 procent fossilfri i 2025. Derfor er planen også at skifte alle minibilerne ud med elbiler. Det skal dog ikke ske fra den ene dag til den anden, da de forsøger at få de gamle biler til at holde så længe som muligt. Det udleder op til op til fem gange så meget CO2 at producere en ny bil end at køre i en bil i et helt år ifølge den grønne tænketank Concito.

Bæredygtige bofællesskaber som Svanholm er ikke de eneste, der har fokus på, at vi skal blive bedre til at deles om bilerne, Ifølge transportvaneundersøgelsen fra DTU sidder der kun mere end én person i hver 11, bil, Det ønsker Blaffernationen, et landsdækkende fællesskab for blaffere og blafferi, at gøre op med, De ønsker at få flere danskere til at blaffe og flere bilister til at samle blaffere op, så bilerne i højere grad kan blive fyldt op, Derfor har de blandt andet gjort det til nike sportswear m2k tekno deres mission at etablere blafferstoppesteder i hele Danmark..

Èn af dem, der er med i fællesskabet, er 23-årige Daniel Dyrberg, der selv er en flittig blaffer og har fået mange gode oplevelser med i rygsækken på den måde. – Det giver rigtig god mening i forhold til miljøet at fylde bilerne op, og så er det en sjov måde at møde nye mennesker på, forklarer han. Daniel Dyrberg har blandt andet blaffet hele vejen til Schweiz, i Mexico, Sydeuropa og Amerika. Derudover blaffer han jævnligt mellem Aarhus, hvor han læser Elektrisk Energiteknologi, og Herning, hvor hans forældre bor.

Det sparer ham 115 kroner på togbilletten hver gang, og så er det meget hurtigere for ham at blaffe end at tage toget, En statistik, Daniel har lavet, viser, at turen i gennemsnit har taget nike sportswear m2k tekno ham 81 minutter på tomlen mod 110 minutter i toget, – I Aarhus stiller jeg mig bare ned til busstoppestedet på Silkeborgvej, og så bliver jeg oftest samlet op i løbet af ti minutter, fortæller Daniel Dyrberg og griner lidt, – De andre, der venter på bussen, kigger ofte undrende på mig, men jeg håber, jeg kan være en inspiration, for jeg får næsten altid et lift, inden bussen når at komme..

Daniel nike sportswear m2k tekno Dyrberg skriver om sine oplevelser på blaffernationen.dk, da han gerne vil dele sine historier og inspirere flere til at stille sig ud til vejkrydset med tomlen oppe, Tilbage på Svanholm er det ved at være aftensmadstid, men i stedet for at forsvinde ind til hver sit samles alle beboerne i spisesalen, hvor der hver aften er fællesspisning, Svanholm har tre fuldtidsansatte, der laver frokost og aftensmad hver dag – hovedsageligt med råvarer fra deres egen produktion, Og dét er virkelig noget, der frigør tid for beboerne..Seneste