Adidas Valentino Sko

Adidas Valentino Sko

Sammenlign priser og læs anmeldelser af Adidas Valentino Sko. Klik her og find den bedste pris nu!

Tænk, at Sidse var klar til at hoppe med på min drøm, Det er da for sejt! - Der var virkelig mange ting, der skulle styr på, Hver gang vi tog en seddel ned fra væggen, kom der tre-fire nye op, siger Ulrik og indrømmer, at det til tider adidas valentino sko godt kunne være svært at bevare optimismen, Det gjorde det ikke lettere, at de oplevede, at både familie og venner trak på smilebåndet, når de fortalte om deres drøm, - Der var mange, der ikke rigtig troede på, at det ville ske, De sagde bare: ”Ja ja, det er godt at have drømme og fint at have noget at gå efter,” siger Sidse..

- Det kunne godt være lidt frustrerende, Den drøm er jo vores hjertebarn, tilføjer hun, Sidse og Ulrik fortæller dog, at kommentarerne i sidste ende kun gjorde dem endnu mere opsatte på at få opfyldt deres drøm, Men selvom de var målrettede, gik tingene ikke adidas valentino sko helt så hurtigt, som de havde håbet, I juni 2018 kiggede de på den tidsplan, de havde lagt for rejsen, ”Køb båd” stod der ud for foråret 2018, Sidse og Ulrik så på hinanden, De havde endnu ingen båd, De havde ikke engang en i kikkerten, De var bagud..

Nu måtte de sætte tempoet op, Sidse og Ulrik blev enige om at sætte deres lejlighed til salg, Det var de nødt til, hvis de ville have penge til en båd, Derefter intensiverede de deres søgning, og i løbet af et par uger fandt de tre både, som de var interesserede i, Førsteprioriteten lå i Sverige, men efter at have set den, stregede de den fra listen, Den var adidas valentino sko ikke i god nok stand, syntes de, Andenprioriteten lå i Tyrkiet, men blev solgt lige for næsen af dem, Så var der kun tredjeprioriteten tilbage; en 14,95 meter lang båd, som lå i Spanien og kostede 50.000 euro svarende til omkring 375.000 kroner..

Ulrik ringede til ejeren en dag i sommerferien, og weekenden efter sad han i et fly mod Spanien. Sidse skulle arbejde, så i stedet havde Ulrik taget sin far med på turen. Sammen kørte de ud til havnen i byen Alicante, hvor båden lå. - Da jeg så båden, tænkte jeg bare: ”Shit!” Jeg var virkelig imponeret, siger Ulrik, der straks efter ringede hjem til Sidse og sagde, at han stod foran deres kommende båd. Sidse, som kun havde billederne at gå ud fra, var lidt mere skeptisk. Hun brød sig ikke om den gule farve i kahytten, og hun syntes, at båden så slidt ud.

Alligevel lod hun sig overtale til at tage med til Spanien et par uger senere, og da hun så båden i virkeligheden, kunne hun se, at Ulrik havde ret; Det var en god båd, Sidse og Ulrik endte derfor med at underskrive købspapirerne, Kort efter stod de med nøglerne i hånden, - Det var ret surrealistisk, Pludselig ejede vi adidas valentino sko en båd!”, siger Sidse begejstret, og Ulrik tilføjer: - Det var så vildt, Nu var der  no way back, I Spanien brugte Sidse og Ulrik et par dage på at gøre klar til afgang, De rengjorde deres nye båd og fyldte den op med dåsetun og pasta..

Det var vigtigt, at de havde masser af mad, for det næste stykke tid skulle de leve på havet og sejle deres nyindkøbte båd hjem til Danmark. Ulrik fik æren af at sejle båden ud af den spanske havn. Han husker, hvordan store bølger skvulpede og slog mod båden. Ved siden af ham stod Sidse samt hans far og lillebror, som var fløjet til Spanien for at være med på sejlturen. - Det var virkelig, virkelig lækkert at sejle af sted. Drømmen havde aldrig været tættere på, siger han. Sidse og Ulrik brugte tre uger på at sejle båden hjem, og bortset fra en enkelt dag, hvor Sidse var søsyg, beskriver de turen som helt fantastisk.

- Der er bare en helt særlig ro på havet – især når man er af sted i længere tid, Alting flyder sammen, og man har tid til at tænke sine tanker til ende, Man skal ikke forholde sig til Facebook og nyhederne, Man skal bare spise, snakke og sejle, siger Ulrik, For Ulrik adidas valentino sko og Sidse var noget af det bedste på turen, da de sejlede rundt på Middelhavet, Her var vandet varmt, og solen skinnede, så hele besætningen rendte rundt i badetøj, Når nogen fik det for varmt, stoppede de båden, hoppede i vandet og svømmede rundt i det lune hav..

De skiftedes til at sejle båden, og når de havde fri, var der masser af tid til bare at slappe af og nyde sejlerlivet, Fra bådens dæk så de delfiner og hvaler, som svømmede helt tæt forbi dem, De så solen stå op, og så solen gå ned, Og de så, hvordan adidas valentino sko himmel og hav gik fuldstændig i ét om natten, Især Ulrik syntes, at nætterne var smukke, Her oplevede han en helt speciel stilhed, syntes han, Og det var, da han stod ved roret alene en nat og var omgivet af farven sort, at det pludselig gik op for ham, hvad der egentlig var sket i løbet af de seneste uger..Seneste