Adidas Ozweego

Adidas Ozweego

Sammenlign priser og læs anmeldelser af Adidas Ozweego. Klik her og find den bedste pris nu!

Aldersforskellen er 57 år, De er født på hver sin side af Jorden med to forskellige sprog og kulturer, Alligevel er 25-årige Aujaswi Seth og 82-årige Kirsten Palm Larsen venner, De mødes hver fredag, hvor de drikker sodavand og snakker om danske ordsprog, buddhisme og deres hverdag, fortæller de i 'Go' aften Danmark', De nye venner kan lære af hinanden, Kirsten Palm Larsen forklarer Aujaswi Seth, at man ikke bogstaveligt talt bliver brændt af, når en kvinde ikke møder op på adidas ozweego en date..

Eller at man kan sige ’smag og behag’, når de er uenige om styrken på kaffen, Kirsten Palm Larsen suger til gengæld viden om indisk kultur og buddhisme til sig, - Det er lige noget, der passer mig, De respekterer alt; naturen, ting, hinanden, siger hun, Aujaswi adidas ozweego Seth kom til Danmark fra Indien for ti år siden, da hans far fik arbejde som læge i Viborg, Ved siden af sit studie går Aujaswi Seth til danskundervisning på aftenskole to aftener om ugen, Men samtalerne med Kirsten Palm Larsen bidrager med noget ekstra..

- På aftenskolen lærer man grammatik, mere end man lærer hverdagssprog, siger han og tilføjer med et genert grin: - Og så savner jeg min mormor, Det var en lærer på aftenskolen, der introducerede Aujaswi Seth for projektet, der parrer danskstuderende udlændinge med ældre danskere, Aujaswi Seth og Kirsten Palm Larsen er blevet sat sammen gennem virksomheden 'Elderlearn', Missionen er at føre udlændinge sammen med ældre danskere for på den adidas ozweego måde at bekæmpe ensomhed blandt ældre og styrke integrationen på samme tid..

Initiativet har eksisteret i et år, og 280 nye vennepar er opstået. For direktør Andreas Reventlow er det de mange positive tilbagemeldinger, der driver værket. - Én fortalte, at det var første gang, han talte med en dansker udover i supermarkedet og i bussen, siger han og fortsætter: - En anden har på et år lært så godt dansk, at hun nu kan arbejde som læge, og hun har lige fået en praktikstilling. 'Elderlearn' arrangerer både møder på plejehjem og i private hjem, og det er gratis for alle parter at deltage.

Ideen til 'Elderlearn' opstod, da Andreas Reventlow under sit sociologi-studie skulle på udveksling i Tyskland. Han havde kun en måned til at lære så godt tysk, at han kunne følge med i undervisningen på universitet, Han tog et job på et plejehjem i Tyskland, - Jeg talte tysk 16 timer om adidas ozweego dagen, Det var hårdt, men jeg har aldrig lært noget mere effektivt, siger han, Da han senere skrev speciale om ensomhed blandt ældre, kom han i tanke om erfaringerne fra det tyske plejehjem, Og konceptet bag 'Elderlearn' var født..

For Kirsten Palm Larsen handler det ikke om ensomhed. Hun er frisk, og har mange venner og interesser. Hun meldte sig til projektet på opfordring fra de hjemmehjælpere, der kommer fire gange om dagen for at passe hendes mand. - Jeg er gammel spejder, så det er naturligt for mig, at man skal hjælpe, hvor man kan. I familien siger vi, at den, der har evnen, har pligten, siger Kirsten Palm Larsen. 'Elderlearn' samarbejder i dag med fem kommuner i hovedstadsområdet.

- Jeg er nødt til at løbe, Jeg skal lige læsse noget af til en kunde, 29-årige Carl Christian Søndergaard Sørensen afbryder telefoninterviewet, Han har drønende travlt i sit job som flyttemand, og kunderne er de vigtigste, Efter ti år på kontanthjælp, flere ture i spjældet og en deraf plettet straffeattestskulle han ifølge statistikken slet ikke have et job, I stedet skulle han være en del af den gruppe på 280.000 socialt udsatte borgere som Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd netop har undersøgt, En gruppe, hvor de fleste er uden arbejde som følge af sociale problemer, og en gruppe, der koster det danske samfund 41 adidas ozweego milliarder kroner om året..

- Men jeg fik en chance for at vise, at selvom jeg har lavet noget lort, så kan jeg sagtens blive god, siger Carl Christian Søndergaard Sørensen, Og god, det er han, Det mener hans tidligere chef hos flyttefirmaet 3R Kontor, Her var Carl Christian Søndergaard Sørensen i praktik, i løntilskud og under uddannelse, indtil han for nylig fik et nyt, rigtigt arbejde i et andet flyttefirma, - Han er en af de bedste, vi har haft til at lave kundeservice, Hvis folk har fået en masse nederlag i deres opvækst, i skolen, på institutioner og på arbejdsmarkedet, så er de opmærksomme adidas ozweego i forhold til kritik, Derfor er Carl pleasendeaf natur, Han er super fokuseret på at løse opgaven, så kunden bliver glad, siger direktør i 3R Kontor Steffen Max Høgh..Seneste